Mt Lockyer Primary School Child & Parent Centre

This Centre was the first of its type as part of the WA governments Bigger Picture Education initiative. The purpose built facility assists both children and parents in overcoming educational and general life challenges in Western Australia. The centre is vibrant and very user friendly to create a positive experience.

Location
Mount Lockyer Primary School, Humphreys Street, Mount Lockyer
Client
Department or Finance, Building Management and Works
Designer
H & H Architecture
Complete date
December 2015
Construction

The Structure is a mix of steel and timber wall frames with various types of cladding including timber, metal and a compressed sheet cladding system. The internal fitout has a lot of architectural flair and clever design to create various different spaces and the external play areas were built using a freeform approach by our team of talented carpenters.